Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-09@04:02:27 GMT

قوانین مزاحمی در ساخت جایگاههای سوخت وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۳۸۱۲

به گزارش خبرنگار ایلنا،ایوب فلاح نژاد عصر امروز در جلسه بررسی جایگاههای سوخت و رتبه بندی خدمات هتلها، اظهار داشت: حدود 300 هتل در مازندران داریم که تعداد هتلهای مناسب و استاندارد کمتر از 15 درصد این تعداد است.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی به دنبال تسهیل گری است، افزود: باید کمک کنیم که مسافرپذیرها، هتلها، متل ها و سایر اماکن اسکان مسافران، مناسب ترین امکانات را به گردشگران و مسافران ارائه دهند تا این افراد تبدیل به مشتریان همیشگی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیسیون تخصصی گردشگری و نمایشگاهی اتاق بازرگانی گفت: یکی از دلایل عدم رجوع گردشگران، گرانی است و هتل را جایگاه افراد اشرافی می دانند، در شرایط فعلی بسیاری از گردشگران از چادرها و خانه مسافرها استفاده می کنند.

این مسئول گفت: برخی هتلها گاهاً حتی نمی توانند هزینه های جاری خود را تامین کنند. کاری که باید بکنیم این است که از استقرار چادرخواب ها و مسافرخانه ها و خانه های مساقر غیرمجاز جلوگیری کنیم.

فلاح نژاد اظهار داشت: در بسیاری از کشورها، دولت به مردم برای گردشگری تسهیلات می دهد تا مردم زمان هایی از سال را به گردش و مسافرت بروند، اما در کشور ما هنوز زمینه ای برای این اقدام وجود ندارد.

وی تاکید کرد: دولت باید به فعالان مجاز حوزه گردشگری سوبسید بدهد تا به شکوفایی برسند و در ازای آن نیز، از این واحدها خدمات مناسب بخواهد.

رییس کمیسیون تخصصی گردشگری و نمایشگاهی اتاق بازرگانی درباره جایگاه های سوخت و مشکلات این اماکن گفت: 220 جایگاه سوخت در مازندران داریم. بحث مهمی که مورد تاکید است؛ درباره سرویس های بهداشتی است که عمدتا پاکیزه نیستند و مسافران گلایه مند هستند.

فلاح نژاد ادامه داد: جایگاه داران نیز گلایه دارند که سرویس بهداشتی در جایگاههای سوخت عمدتا مورد استفاده غیر از مصرف کنندگان سوخت قرار می گیرد و بعضاً وسایل آنها از هود تا ظرف مایع به سرقت می رود! به همین دلیل هزینه های زیادی برای نگهداری و تعمیرات در مدت کوتاهی بر سایر هزینه های جایگاهها اضافه می شود.

این مسئول اظهار داشت: پیشنهاد شد که مدیریت جایگاهها در بخش رعایت موارد بهداشتی توسط شرکتهای تعاونی مدیریت شود و خوب است که با همکاری بهزیستی، افرادی به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه متقاضیان ساخت جایگاههای سوخت با مشکلاتی مواجه اند گفت: قوانین مزاحمی در این زمینه داریم، یکی از قوانین این است که جایگاههای سوخت باید 5 هزار متر و در قالب مجتمع باشد، که در مازندران جواب نمی دهد.

فلاح نژاد درباره فاصله بین جایگاههای سوخت اظهار داشت: این فاصله و جانمایی توسط دستگاههای مربوطه مشخص می شود، اگر فواصل تعدیل شود؛ هم اشتغال و هم سرمایه گذاری جدید صورت می گیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهزیستی گردشگران و مسافران گردشگری مسافران مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار در قوه قضاییه و بخش‌هایی هم توسط خود دولت شناسایی شده تا در تعامل بین دولت و قوه قضاییه بتوانیم برای اصلاح این قوانین تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، بهزاد پورسید در همایش تأثیر متقابل حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی در توسعه قوانین در گرگان گفت: باید قوانینی که مجلس برای تسهیل فضای کسب و کار و مهیا کردن زمینه‌های تولید تصویب کرده، شناسایی شود و البته در این بخش اقدامات خوبی در قوه قضاییه انجام شده است.

وی افزود: بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار در قوه قضاییه و بخش‌هایی هم توسط خود دولت شناسایی شده تا در تعامل بین دولت و قوه قضاییه بتوانیم برای اصلاح این قوانین تلاش کنیم.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: تلاش ما در عدلیه این است که تا حد ممکن، تسهیل‌گر در امور کسب‌ و کار باشیم و پرونده‌های قضایی و حقوقی مانع از تولید و کسب و کار نشوند.

پورسید همچنین در همایش تأثیر متقابل حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی در توسعه قوانین که در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد با اشاره با جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه گفت: گستردگی جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌حدی است که در سطح جهانی هم دنیا فهمیده که این اقدامات با قواعد حقوق بین‌المللی هیچ انطباقی ندارد.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه افزود: در قوه قضاییه و در تعامل با دولت در حال بررسی هستیم که چه اقدام‌ حقوقی می‌توانیم علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام دهیم.

وی گفت: همزمان با این تعامل در حال تدوین برخی پیش‌نویس‌ها مانند پیش‌نویس مبارزه با تروریسم هستیم که در صورت تصویب در مجلس، می‌تواند بخشی از خلاهای قانونی را برطرف کند. این پیش‌نویس قادر است، برخی اقدامات دولت علیه رژیم جعلی اسرائیل را نیز ساماندهی کند.

پورسید گفت: در نظام حقوقی داخلی کشور و در ارتباطات بین‌المللی نیازمند توجه به اسناد و مصوبات بین‌المللی به‌ویژه اسناد مصوب سازمان ملل هستیم و برگزاری این همایش از نظر علمی گام مقدماتی خوبی برای این موضوع است تا بتوانیم حرکت حقوقی خود را به سمت نیازهای داخلی با توجه به اسناد بین‌المللی پیش ببریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • ◄ انتشار یک کتاب جدید درباره قوانین و مقررات حمل و نقل و ترافیک
  • شناسایی بخش هایی از قوانین مزاحم کسب و کار
  • بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • تماس‌های عجیب و غریب با ۱۲۵! 
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد معارفه شد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند