Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، پیش از ظهر امروز به دلیل اختلال فنی در سیستم توزیع سوخت شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی جایگاه‌های توزیع سوخت در استان یزد همزمان با دیگراستان‌های کشور قطع و فرآیند سوخت‌رسانی برای چند ساعت با مشکل مواجه شد.

 بررسی‌های میدانی خبرنگار فارس از وضعیت توزیع سوخت در یزد نشان می دهد که فعالیت برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت به صورت آفلاین آغاز شده و فرآنید سوخت گیری خودروها بدون مشکل در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا جلالی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی ایران-منطقه یزد، در این خصوص به خبرنگار فارس اظهار کرد: با توجه به این که در حال حاضر نرم افزار توزیع سوخت ملتهب است، نمی توانیم آمار دقیقی از تعداد جایگاه های فعال و غیرفعال گزارش کنیم.

وی افزود: برخی از جایگاه های توزیع سوخت در استان یزد به صورت آفلاین فعال شدند و در حال توزیع سوخت با سهمیه آزاد هر لیتر سه هزار تومن هستند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی ایران-منطقه یزد در ادامه با بیان این‌که هیچ مشکلی برای سهمیه سوخت ذخیره شده مردم پیش نخواهد آمد، گفت: رفع سریع قطعی سیستم توزیع سوخت در دستور کار جدی شرکت نفت قرار گرفته است.

جلالی در پایان با اشاره به این موضوع که مشکل نرم افزاری بوده و هیچ مشکلی در حوزه سخت افزاری توزیع سوخت در استان یزد وجود ندارد، تأکید کرد: با توجه به تلاش واحد فنی و انفورماتیک شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی ایران امیدواریم طی چند ساعت آینده مشکل قطعی سیستم برطرف و ارائه خدمات توزیع سوخت به روال عادی برگردد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد سوخت بنزین روابط عمومی استان یزد خبرگزاری فارس شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی توزیع سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!

نظریه گره، تکنیک ریاضی به‌دردبخوری است و این‌بار به کمک دانشمندان آمده تا با نقشه‌برداری از مسیرهای کارآمد، مسیر سفر به ماه و فراتر از آن را از نقشه مترو هم ساده‌تر کند.

به گزارش خبرآنلاین، دانشمندان روش جدیدی برای یافتن مسیرهای بهینه سفر به فضا بدون نیاز به مصرف سوخت بیشتر پیدا کرده‌اند. این روش جدید از ریاضیات برای نشان دادن تمام مسیرهای ممکن از مداری به مدار دیگر استفاده می‌کند.

تاکنون برای ترسیم مسیر مدارها بیش از هرچیزی از حدس و گمان استفاده می‌شد. تکنیکی که به تازگی ارائه داده شده، همه مسیرهای ممکنی را که فضاپیما می‌تواند از نقطه A تا B طی کند نشان می‌دهد، البته به شرطی که هر دو مدار به سطح انرژی مشترکی برسند. بنابراین تکنیک جدید دانشمندان که «Tube Map» یا «نقشه مترویی فضا» نامیده‌ شده‌، برنامه‌ریزی برای ماموریت‌های فضایی را بسیار ساده‌تر می‌کند.

افزایش بهره‌وری سوخت در ماموریت‌های فضایی

در دهه‌های اخیر، مأموریت‌های فضایی با عناوین مختلف، روی روش‌هایی برای افزایش توانایی تغییر مسیر یک ماهواره در فضا بدون استفاده از سوخت تمرکز کرده‌اند. یکی از روش‌ها انجام این کار، یافتن «اتصالات هتروکلینیک» (heteroclinic connections) است. در این روش، از مسیرهایی استفاده می‌شود که به فضاپیما اجازه می‌دهد بدون استفاده از سوخت، از مداری به مدار دیگر منتقل شود.

ریاضیات لازم برای محاسبه مدار، بسیار پیچیده است و نیازمند توان محاسباتی ابررایانه‌ها برای زمانی طولانی است تا همه گزینه‌های ممکن بررسی شوند و درنهایت بر اساس حدسی هوشمندانه، بهترین مسیر مشخص شود.

نظریه گره در سفرهای فضایی!

دانشمندان در تکنیک جدید برای یافتن مسیرهای بهینه، از نظریه گره در ریاضیات استفاده کرده‌اند تا الگوی کلی مسیر را به‌سرعت تعین کنند و سپس جزئیات آن را به‌دقت تنظیم کنند.

آژانس‌های فضایی با این روش می‌توانند درست مانند نقشه مترو، فهرست کاملی از تمام مسیرهای ممکن را از مداری به مدار دیگر بدست آورند و سپس، مسیری را انتخاب کنند که برای ماموریتشان مناسب‌تر است.

جالب است بدانید که این تکنیک با موفقیت روی مدارهای سیاره‌ای مختلف از جمله ماه و قمرهای مشتری آزمایش شده است. این تکنیک همچنین می‌تواند در سایر نقاط منظومه شمسی مانند قمرهای یخی زحل و مشتری نیز به‌کار گرفته شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رفع ناترازی بنزین در گرو کوتاهی دست سودجویان
  • سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت رونمایی شد
  • خسارت ۱۱۳ میلیاردی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان
  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت